Living Lab Zuidhorn in de spotlights op Let’s Gro Festival

Donderdag 2 november van 9.00 - 13.00 staat Living Lab Zuidhorn in de spotlights op het Let’s Gro festival in Balk in Zuidhorn. Auteur en stand-up filosoof Martijn Aslander brengt op bevlogen en luchtige manier de impact van nieuwe technologische toepassingen in de samenleving in kaart. Daarna kun je zelf enkele van deze nieuwe technologieën ervaren en beleven.

Innovatieprijs
Deze ochtend reiken we ook voor het eerst de Innovatieprijs uit aan de meest vernieuwende ondernemer van de gemeente Zuidhorn.

Informatie
Louwina Platteel en Dick Oudman van de gemeente Zuidhorn geven je graag meer informatie over het symposium. Je kunt hen bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (0594) 50 88 88.

Donderdag 2 november, 9.00 - 13.00 uur, Zalencentrum Balk, De Gast 39, Zuidhorn. Toegang gratis. Graag aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
https://letsgro.nl/livinglab/

 

 

Regio Groningen-Assen