previous arrow
next arrow
Slider

ITurnIt wint IPON startup award 2018

Tijdens de jaarlijkse IPON, een tweedaagse beurs voor onderwijsinnovatie en ICT, heeft Stichting ITurnIT de IPON Award voor Beste Start-Up gewonnen. Andere genomineerden waren EZVR en SkillsDojo. Robert Adema, founder van ITurnIT, noemt de award een geweldige motivatie voor het team om verder te werken aan de implementatie van digitale geletterdheid in het onderwijs.

Ieder jaar vindt er in de Jaarbeurs in Utrecht de IPON plaats: een beurs voor onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en diensten. Tijdens deze twee dagen worden de nieuwste toepassingen op het gebied van onderwijs en technologie gepresenteerd. Dit kan gaan om de nieuwste leermiddelen, hardware of software. Met inspirerende sprekers uit verschillende vakgebieden is IPON een interessante en vooruitstrevende beurs.

Over ITurnIT
Stichting ITurnIt is een organisatie die scholen en docenten helpt bij het ontwikkelen van een visie en aanpak om jongeren beter op te leiden voor de digitaliserende samenleving. Door middel van toegankelijk projectonderwijs met een videoplatform en een Teach the Teacher-programma worden zowel docenten als leerlingen geholpen bij het verbeteren van hun digitale geletterdheid. In Noord-Groningen wordt dit gedaan in opdracht van Economic Board. Meer informatie kunt u vinden op www.iturnit.com.

Bijdrage RGA
Vanuit de regeling Regionale en Innovatieve Projecten is een bijdrage toegekend voor dit project.

Regio Groningen-Assen