previous arrow
next arrow
Slider

International Trade Day - ontmoet vertegenwoordigers uit 60 verschillende landen op 1 dag!

Wilt u uw internationale netwerk uitbreiden? Wilt u nieuwe kennis vergaren of delen of bent u op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden? Dan is de International Trade Day op 23 april 2018 een evenement voor u.

Na wereldsteden als Manilla, Moskou, Algiers en New York is nu de stad Leeuwarden aan de beurt om het wereldwijde World Trade Centers netwerk te verwelkomen. Dit is dusdanig uniek dat WTC Leeuwarden deze gelegenheid heeft aangegrepen om het congres en matchmaking evenement International Trade Day met het thema 'Trust, the core of international business' te organiseren. 

Een dag met een plenaire start, workshops in de middag, een informatiemarkt en volop matching momenten waar u zelf sturing aan kunt geven via de NetworkApp.

U kunt op de International Trade Day, eerste dag van deze jaarvergadering, kennismaken met 250 WTC vertegenwoordigers en 75 bedrijven uit 60 verschillende landen. Daarnaast is er plaats voor 150 Nederlandse deelnemers. Het netwerken start al na uw registratie via de NetworkApp. De WTCA General Assembly is de jaarvergadering van de wereldwijde WTC's, waar alle aangesloten WTC's elkaar ontmoeten om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan.

Meer informatie vindt u op https://www.internationaltradeday.nl/.

 

 

Regio Groningen-Assen