previous arrow
next arrow
Slider

Henk Brink leidt Statenleden provincie Drenthe door de regio

De leden van het Drents parlement willen graag weten wat er in Drenthe speelt. Op uitnodiging van gedeputeerde Henk Brink zijn de Statenleden afgelopen woensdag rondgeleid langs een reeks van projectlocaties die in het kader van de regionale samenwerking zijn of worden gerealiseerd. 

Tijdens de bustour werden de Statenleden door gedeputeerde Henk Brink, Bustour StatenledenHero Havenga de Poel en Paul Kamps (beiden programmaleiders van de Regio Groningen-Assen) bijgepraat. Via Assen ging de reis naar Roden waar wethouder Kosters van de gemeente Noordenveld instapte en vertelde over de Albertsbaan, HOV-Roden, Health Hub Roden en de uitkijktoren Onlanden. 

Henk Brink twitterde als volgt: "De politiek in beweging! Na mooi verhaal van over de ambities van Roden met en de uitkijktoren in De Onlanden beklommen". De tour ging verder via de woonwijk Ter Borch, Paterswoldsemeer, Airport Eelde en eindigde bij station Assen, waar een rondleiding volgde. 

Een geslaagde dag waarop de Statenleden tevreden terugkijken. Wilt u als raads-en/of Statenlid ook bijgepraat worden over projecten in de Regio? Dat kan! Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio Groningen-Assen