Goud Geluk-festival in Zuidhorn: in één middag van idee naar resultaat

Gemeente Zuidhorn neemt voor het tweede jaar deel aan het Lets Gro festival. Onder de titel Goud Geluk organiseert de gemeente donderdag 1 november een bruisende middag in zalencentrum Balk, De Gast 39 in Zuidhorn. Het aanbod van deze middag bestaat uit bekende sprekers over geluk en betekeniseconomie, een informatiemarkt en workshops over hoe je van idee naar resultaat kunt komen.

Het programma is van 12.30 - 17.30 uur. Om 11.30 uur is de inloop met een broodje. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via https://letsgro.nl/event/goud-geluk/.

Sprekers
Wie staan er op het podium? Patrick van Hees, internationaal spreker over geluk en auteur van onder andere de Geluksprofessor, de Geluksoma en Geluk is D.O.M. De tweede spreker is Kees Klomp,  internationaal spreker over betekeniseconomie en auteur van onder andere Pioniers van de nieuwe welvaart en Handboek betekenisvol ondernemen. 

Van idee naar resultaat
Daarnaast zijn er workshops en diverse informatiestands van ervaringsdeskundigen (startups, buurtinitiatieven) en financiers. Ook is er een Coachingscafé, een Geluksjukebox en een Ideeënbank. En dit alles met maar één doel: de bezoeker in één dag te helpen van idee naar resultaat.

Deelnemers
Wie zijn er allemaal van de partij? BioNoord, Bioboxx, Collin Crowdfund, Kredietunie Westerkwartier, Broedplaats De Campagne, NOM / Flinc, SNN, Gebiedscoöperatie Westerkwartier, Groninger Dorpen, Groningse Uitdaging, Het Heirhuys Visvliet, Horus, Ideeënbank, Innovatiewerkplaats Westerkwartier, Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, LSA, Pluk'n, Provincie Groningen, Qredits, Rabobank, Regio Groningen-Assen, Sesam Academie, Stichting Forus, Vital Core Business, Westerkwartierse Uitdaging en Zon4Ons.

Startsubsidie
De middag wordt afgesloten met een open podium waar aanwezigen hun idee kunnen pitchen voor een jury. Het beste idee wordt beloond met een startsubsidie van € 1.000,--. Er zijn ook prijzen voor de tweede en derde plek. 

https://tinyurl.com/ybrfl3mo (Filmpje Het Heirhuys)
https://tinyurl.com/ycl3h73s (Filmpje BioNoord)
https://tinyurl.com/yd5q2qns (Filmpje Hockeyclub Zuidhorn) 

GOUD GELUK wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Regio Groningen-Assen.

 

Regio Groningen-Assen